BejelentésMobilbolt - Techdiszkont
Minden, ami mobil és informatika

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Letöltések oldalunkon pár olyan programot gyűjtöttünk össze - a teljesség igénye nélkül - amelyre egy hétköznapi felhasználónak szüksége lehet!

A programok a gyártó honlapjáról, vagyis megbízható forrásból származnak. A programok a vonatkozó jogi szabályozást figyelembevéve szabadon terjeszthetők a jogszabályi előírásoknak megfelelően! A szakszerűtlen felhasználás miatti hibákból kifolyólag felelősséget nem vállalunk!

Total Commander

Egy népszerű file-kezelő program, amellyel könnyedén másolhatjuk, áthelyezhetjük, törölhetjük a kívánt állományokat. A program FTP-kliensként is használható.


Total Commander letöltése


TeamViewer

Egy program, amely letöltése esetén on-line távsegítséget tudunk Önnek nyújtani előzetes megbeszélés alapján.


TeamViewer letöltése


Avast! Free Antivirus

A számítógép világában ma már elengedhetetlen egy megbízható, stabil vírusvédelmi rendszer! Ezt kínálja az Avast! ingyenes vírusirtója is. Használja bátran!


Avast Free Antivirus letöltése


Mozilla Firefox

Ma már rengeteg böngészőprogram segítségével szörfölhetünk az interneten a weblapok között. Íme egy megbízható böngésző!


Mozilla Firefox letöltése


WinRAR

Egyszerű, könnyen kezelhető, gyors, megbízható tömörítő, és "csomagoló" program.


WinRAR letöltése


Daemon Tools

DVD és CD meghajtó ill. lemez emulálására alkalmas segédeszköz, amely az adathordozóról készült "image" állomány alapján utánozza az eredeti lemez működését. A rengeteg támogatott image formátumo (iso, bin, cue, stb.) mellett a program a különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható.


Daemon Tools letöltése


Everest Ultimate Edition

Magyar nyelvű hardver- és szoftverdiagnosztizáló, optimalizáló melynek segítségével általános képet kaphatunk gépünkről, az operációs rendszerről és a hardverelemekről. A teszt- és diagnosztizáló menü segítségével ellenőrizhetjük a teljes számítógépet.


Everest Ultimate Edition letöltése


SpyBot - Search and Destroy

Ingyenesen használható spyware-semlegesítő, mely a regisztrációs-adatbázisban és a rendszerünkben található kémprogramokat keresi meg és semlegesíti. A program adatbázisa online frissíthető.


SpyBot - Search and Destroy letöltése


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!